طرز تهیه دمی اسفناج و مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
[ad_1]
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و سالم هستید، این دستور دم اسفناج عالی است. این دستور ترکیبی از مرغ و اسفناج است و با برنج سرو می شود. این بسیار ساده و آسان است، پس بیایید شروع کنیم.
برای تهیه دم کرده اسفناج ابتدا اسفناج و سیر را بشویید و ریز خرد کنید. اجازه دهید زعفران بجوشد تا عطر آن بیرون بیاید. مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و مقداری زعفران به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید. برنج را خیس کنید و سپس با اسفناج و سیر بپزید. مرغ ها را سرخ کنید و در قابلمه بریزید و برنج و اسفناج را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. در آخر کمی کره و روغن روی دنبه بریزید و سرو کنید.
یک سوال | اندازه ی |
سینه مرغ بدون استخوان | 2 عدد |
اسفناج تازه خرد شده | 300 گرم |
برنج باسماتی | 3 فنجان |
سیر تازه خرد شده | 4 قرص |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل تازه | کافی |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه دم کرده اسفناج
مرحله 1: پختن اسفناج و سیر
ابتدا اسفناج را خوب بشویید. آن را در یک لگن آب بریزید و چندین بار آن را بشویید تا همه آلودگی ها و کثیفی ها از بین برود. اسفناج را پس از شستن خوب خشک کرده و به اندازه دلخواه برش دهید. همچنین سیر تازه را بشویید و ریز خرد کنید تا آماده اضافه کردن به غذا باشد.
مرحله دوم: تهیه زعفران
زعفران را در هاون بریزید و خوب آسیاب کنید. سپس مقداری آب یخ اضافه کنید و بگذارید بجوشد. این کار به زعفران کمک می کند تا رنگ و عطر بیشتری پیدا کند و در نهایت طعم بهتری به غذا بدهد.
مرحله 3: مرغ را مزه دار کنید
سینه های مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ ها به طور یکنواخت با ادویه ها آغشته شوند. سپس روی مرغ ها را با زعفران پخته پوشانده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.
مرحله 4: برنج را خیس کنید
برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید و کمی نمک اضافه کنید. آب گرم را اضافه کنید و اجازه دهید برنج حدود نیم ساعت خیس بخورد. این کار به پخت بهتر برنج کمک می کند.
مرحله 5: پختن برنج و اضافه کردن اسفناج
در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش آورده و برنج خیس شده را اضافه کنید. پس از چند بار جوش آمدن برنج، اسفناج خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید برنج کمی نرم شود. سپس محتویات قابلمه را آبکش کنید.
مرحله ششم: مرغ را سرخ کنید
مقداری کره و روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. تکه های مرغ را در تابه بریزید و دو طرف آن ها را برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
مرحله 7: آماده سازی صف
در یک قابلمه تمیز مقداری کره و روغن را گرم کنید و مرغ های سرخ شده را کف قابلمه قرار دهید. مخلوط برنج، اسفناج و سیر را به طور یکنواخت روی مرغ ها پخش کنید و با کفگیر فشار دهید تا سطح آن صاف شود. یک حبه سیر تازه را روی مخلوط قرار دهید.
مرحله 8: جوشاندن
در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. حدود 45 دقیقه بجوشانید تا برنج و مرغ کاملا پخته و آماده سرو شوند.
مرحله 9: سرو کنید
پس از پخت، دم کرده اسفناج را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با کمی کره و روغن داغ روی آن بپاشید تا طعم و براقی به غذا بدهد. حالا اسفناج شما آماده سرو است. نوش جان!
آموزش انواع صف و صف
[ad_2]