طرز تهیه کباب سلطانی به روش رستورانی برای مهمانی‌ها و مجالس

[ad_1]

طرز تهیه کباب سلطانی

طرز تهیه کباب سلطانی بسیار آسان است و می توانید با مواد اولیه ای که در هر خانه ای پیدا می شود یک غذای خوشمزه درست کنید. این کباب ترکیبی از گوشت قرمز و فیله مرغ است که با تعدادی مواد دیگر طعم دار شده و سپس روی آتش یا گریل پخته می شود. در این دستور سعی کردم مواد را کمی تغییر دهم تا یک کباب سلطانی بی نظیر و خاص درست کنم.

برای تهیه کباب سلطانی ابتدا پیاز را خلال کرده و با کیوی خرد شده و گوشت قرمز خرد شده مخلوط کنید و بگذارید تا مارینه شود. سپس فیله مرغ را با پیاز، زعفران و فلفل سیاه مزه دار کنید. حالا گوشت و مرغ چاشنی شده را با هم مخلوط کنید و با روغن زیتون و نمک و آبلیمو به مدت 15 دقیقه استراحت دهید. ذغال ها را آماده کرده و گوشت و مرغ را یکی یکی نخ بکشید و گریل کنید. در آخر با برنج و گوجه فرنگی کبابی سرو کنید.

محتویات اصلی اندازه ی
گوشت قرمز بدون استخوان 150 گرم
فیله مرغ 150 گرم
مواد دیگر اندازه ی
پیاز 2 عدد
کیوی 1 قطعه
آب لیموی تازه 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه کباب سلطانی

مرحله 1: آماده سازی مواد برای ماریناد

پیاز را بشویید، پوست آن را بگیرید و به ورقه های بزرگ برش دهید. این کار جدا کردن پیازها از گریل را هنگام کباب کردن آسان تر می کند. پیاز رنده شده به گوشت می چسبد و در حین تفت دادن می سوزد.

مرحله 2: کیوی را اضافه کنید

کیوی را پوست بگیرید و برش دهید. کیوی به دلیل آنزیم هایی که دارد گوشت را نرم می کند.

مرحله 3: آماده کردن گوشت

گوشت قرمز را به مستطیل های هم اندازه برش دهید. این کار باعث می شود که تمام قسمت های گوشت به طور یکنواخت پخته شوند.

مرحله 4: گوشت را مرینیت کنید

گوشت خرد شده را در ظرفی بریزید، پیاز و کیوی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید 30 تا 60 دقیقه بماند تا طعم دار شود.

مرحله 5: مرغ را مزه دار کنید

فیله مرغ را در ظرفی بریزید و مقداری پیاز، زعفران دم کرده و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. اجازه دهید مرغ مزه دار شود.

مرحله 6: مواد را با هم ترکیب کنید

وقتی گوشت و مرغ را مزه دار کردید، گوشت را از پیاز جدا کنید و گوشت و مرغ را با هم در ظرفی مخلوط کنید. روغن زیتون، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید تا مواد طعم دار شوند.

مرحله 7: زغال چوب را آماده کنید

زغال را آماده کنید و بگذارید سرخ شود.

مرحله 8: نخ کشیدن سیخ ها

گوشت و مرغ را یکی یکی روی سیخ های فلزی بکشید تا فاصله ای بین آنها نباشد.

مرحله 9: پخت کباب

سیخ ها را روی ذغال های داغ قرار دهید و مدام آن ها را بچرخانید تا سیخ ها به طور یکنواخت بپزند.

مرحله 10: سرو کنید

کباب سلطان را با برنج و گوجه فرنگی سوخاری سرو کنید. نوش جان!

[ad_2]

خروج از نسخه موبایل