19

طرز تهیه میگو سیخی خوشمزه و مجلسی یک پیش غذای لوکس و مجلسی

[ad_1]

طرز پخت میگو روی سیخ

طرز پخت میگو به سیخ بسیار ساده است و نتیجه بسیار خوبی دارد. این غذا برای مهمانی ها یا یک شام سبک و خوش طعم انتخابی عالی است. با مواد موجود به راحتی می توانید این غذای دریایی خوشمزه را تهیه کنید.

برای تهیه میگوی سیخ‌دار خوشمزه ابتدا سیر و پیاز را خرد کرده و با میگو، آبلیمو، زعفران و ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خوابانده شود. سیخ های چوبی را خیس کرده، میگوها را به سیخ بکشید و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. غذای عالی در کمتر از 10 دقیقه آماده سرو می شود!

مواد لازم برای 4 نفر اندازه ی
میگو، تمیز شده 400 گرم
سیر خرد شده 3 قرص
پیاز خرد شده 1 قطعه
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
نمک کافی
فلفل کافی
فلفل قرمز کافی
پودر سیر کافی

طرز پخت میگو روی سیخ

مرحله 1: تهیه میگو و مواد اولیه

ابتدا سیر و پیاز را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید. میگوها را تمیز کرده و همراه با خلال های سیر و پیاز، آبلیمو، زعفران دم کرده و ادویه ها در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا میگوها طعم دار شوند.

مرحله 2: ترشی کردن میگو

پس از مخلوط کردن میگو با چاشنی ها، روی کاسه را با پلاستیک یا درب بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا میگوها به خوبی مرینیت شوند.

مرحله 3: آماده سازی سیخ های چوبی

سیخ های چوبی را قبل از استفاده حداقل 10 دقیقه در آب خیس کنید تا هنگام پخت نسوزند. این به جلوگیری از سوختن سیخ ها کمک می کند.

مرحله 4: میگوها را روی سیخ بکشید

میگوهای ترشی شده را از مواد زائد خارج کرده و به سیخ بکشید. در صورت تمایل می توانید سبزیجاتی مانند فلفل یا پیاز را به سیخ های بین میگو اضافه کنید.

مرحله 5: پختن میگو

در یک تابه بزرگ روغن بریزید و میگوها را به سیخ بکشید. مقداری مواد ماریناد و مقداری سیر اضافه کنید. تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و گهگاه میگوها را برگردانید.

مرحله 6: بررسی کنید و سرو کنید

پخت میگو معمولا بین 5 تا 7 دقیقه طول می کشد. می توانید زمان پخت را طوری تنظیم کنید که میگو به رنگ دلخواه برسد. پس از پخته شدن، میگوها را از ماهیتابه خارج کرده و با برنج یا سالاد مورد علاقه خود سرو کنید.

آموزش غذای میگو

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا