طرز تهیه جوجه کباب در فر، برای یک شام راحت و خوشمزه
[ad_1]
اگر به دنبال یک دستور غذای ساده و خوشمزه برای شام هستید، طرز تهیه مرغ کبابی را در فر امتحان کنید. این دستور پخت را می توان به راحتی با موادی که در هر آشپزخانه ای یافت می شود تهیه کرد و نتیجه ای خوشمزه و دلچسب به دست آورد. منتظر نباشید و این دستور غذا را برای شام امشب امتحان کنید!
برای تهیه مرغ کبابی در فر ابتدا سینه های مرغ را به اندازه های دلخواه برش دهید و پس از شستن در آبکش بگذارید تا آب آن گرفته شود. برای ماریناد، پیاز خرد شده، ماسالا، روغن زیتون، آبلیمو، سس مایونز و زعفران پخته شده را با هم مخلوط کرده و مرغ ها را داخل آن بریزید. پس از مخلوط شدن خوب، روی ظرف را بپوشانید و بگذارید چند ساعت در یخچال بماند. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید، مرغ ها را در سینی بچینید و بعد از یک ساعت پخت فویل را بردارید و گریل را روشن کنید. مرغ کبابی شما آماده است، بنوشید!
مواد لازم برای 4 نفر | اندازه ی |
سینه مرغ خرد شده | 1 کیلوگرم |
پیاز خرد شده | 2 عدد |
ماسالا با ادویه تند | 1/2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز غلیظ | کافی |
سیخ چوبی یا فلزی | کافی |
نمک | کافی |
فلفل | کافی |
پودر سیر | کافی |
طرز پخت مرغ کبابی در فر
مرحله 1: آماده سازی مرغ
ابتدا سینه های مرغ را به اندازه دلخواه برش داده و خوب بشویید. سپس مرغ ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. این کمک می کند تا ماریناد بهتر به مرغ بچسبد.
مرحله 2: ماریناد را آماده کنید
در یک کاسه بزرگ پیاز خرد شده، ماسالای داغ، روغن زیتون، آبلیمو، سس مایونز و زعفران خیس خورده را اضافه کنید. مرغ های آماده را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام قسمت های مرغ با ماریناد آغشته شود.
مرحله 3: به مرغ استراحت دهید
پس از مرینیت کردن مرغ، کاسه را با یک درب یا فویل بپوشانید و حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید (بهتر است طولانی تر). این استراحت به مرغ زمان می دهد تا طعم آن را جذب کند و لطیف شود.
مرحله 4: فر را از قبل گرم کنید
قبل از پخت، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. این کار به پخت یکنواخت مرغ کمک می کند.
مرحله 5: سیخ ها را آماده کنید
مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و روی سیخ های چوبی یا فلزی بکشید. در صورت تمایل می توانید پیاز یا فلفل را بین تکه های مرغ قرار دهید.
مرحله 6: در فر بپزید
سیخ های مرغ پخته را در سینی که از قبل با کمی روغن زیتون چرب کرده اید می چینیم. ظرف را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار آن خارج شود.
مرحله 7: پخت را کنترل کرده و تمام کنید
سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید مرغ سوخاری به مدت یک ساعت بپزد. برای طلایی و ترد شدن مرغ در 10 دقیقه آخر پخت فویل را بردارید و فر گریل را روشن کنید.
مرحله 8: سرو کنید
پس از پخت، کباب مرغ را از فر خارج کرده و با برنج سفید یا سالاد تازه سرو کنید. نوش جان!
آموزش انواع مرغ کبابی
[ad_2]