افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

[ad_1]

مدیرکل بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح آزمایشی غنی سازی آرد با ویتامین D را از برنامه های امسال وزارت بهداشت عنوان کرد.

دکتر احمد اسماعیل زاده در گفت وگو با ایسنا. وی با بیان اینکه تولید نان سبوس دار یکی از اولویت های وزارت بهداشت است، گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده تا پایان سال 1402 در زمینه فعالیت دانشگاه های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی باید حداقل یک بنگاه داشته باشد. برای تولید آرد غلات کامل در سال جاری تاکید شده است تعداد کارخانه های تولید آرد سبوس دار برای هر دانشگاه علوم پزشکی به سه کارخانه برسد.

وی درباره اهداف وزارت بهداشت برای تولید نان سبوس دار در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان سبوس دار حذف کمی سبوس از آرد است. توصیه دفتر بهبود تغذیه عمومی وزارت بهداشت برای حذف سبوس، حذف 2 تا 6 درصد سبوس از آرد است. در چنین شرایطی فلزات سنگین و آلودگی حذف می‌شود، اما هدف وزارت بهداشت برای تهیه نان سالم با آرد غلات کامل برآورده می‌شود.

مدیرکل سرویس بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین B در کشور و وضعیت این ویتامین در تولید آرد سبوس دار گفت: از نظر کمبود با مشکلی مواجه نیستیم. ویتامین B و کمبود این ویتامین وجود ندارد. هدف از اجرای برنامه نان کامل تامین فیبر و منیزیم است.

اسماعیل زاده همچنین درباره برنامه های سرویس بهبود تغذیه برای بازنگری در برنامه غنی سازی آرد به ایسنا گفت: امسال در برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک که از مدت ها قبل اجرا شده است، تجدید نظر کنیم. همچنین اجرای آزمایشی غنی سازی آرد با ویتامین D از دیگر برنامه های وزارت بهداشت در سال جاری است.

انتهای پیام

[ad_2]

خروج از نسخه موبایل